Services

Services

 

GEEN OMKIJKEN NAAR LAWAAIPREVENTIE :

 

Onze ondersteuning stopt niet bij het leveren van gehoorbeschermingsproducten. We verzekeren ook de juiste werking door optimaal comfort door maatwerk en de keuze voor levenslange afdichtingsgarantie te combineren met jaarlijkse controle en onderhoud. Hiervoor bieden wij drie serviceconcepten: Basic Care, Care Control en het meer uitgebreide Care Control Plus. Beide vanuit de gedachte: u de bedrijfsvoering, wij de zorg voor gehoorbescherming. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw lawaaipreventie.

 

Basic Care

 

Bij de uitlevering van onze gehoorbeschermers doen we een objectieve afdichtingstest met afdichtingsgarantie. Is deze test niet positief dan maken we kostenloos een nieuwe set. De garantieperiode is 2 jaar, dus reparaties worden in deze periode gratis uitgevoerd. Voor jaarlijkse controle & onderhoud betaalt u een vaste lage prijs per medewerker. Wordt bij de jaarlijkse controle vastgesteld dat de otoplastieken niet meer voldoende afdichten (‘lekken’) dan maken wij een nieuwe set tegen de afgesproken aanschafprijs. U kiest dan ook voor een overeenkomst met OORzaak voor een duur van 3 jaar.

 

Voordelen van BASIC Care :

 • Optimale pasvorm door digitale productie
 • Persoonlijke begeleiding
 • Objectieve, individuele afdichtingscontrole bij levering met afdichtingsgarantie
 • Jaarlijkse controles en ultrasone reiniging tegen vaste lage kosten
 • Zekerheid goed werkende otoplastieken

 

Care Control

 

Bij Care Control gaan we graag een stapje verder: levenslange garantie, ook op afdichting! Wanneer otoplastieken op welk moment dan ook niet meer voldoende afdichten ('lek' zijn) maken we kosteloos nieuwe. U hoeft dus nooit meer een nieuwe set otoplastieken aan te schaffen! Dus geen financiële verrassingen, maar makkelijk budgetteerbare jaarlijkse constante kosten per medewerker. Op de eenmalige eerste aanschaf van otoplastieken ontvangt u een extra 10% korting ten opzichte van Basic Care. U kiest dan ook voor een overeenkomst met OORzaak voor een duur van 3 jaar.

 

voordelen van Care CONTROL :

 • Alle voordelen van BASIC care
 • Levenslange garantie op otoplastieken, ook op de afdichting
 • 10% korting op de eenmalige aanschaf
 • verliesregeling
 • goed budgetteerbaar : vaste jaarlijks bedrag per medewerker

 

Care Control Plus

 

Bij Care Control Plus hoeft u de otoplastieken voor uw medewerkers niet meer te kopen. U betaalt gelijk de prijs voor het jaarlijks onderhoud en controle met levenslange garantie. U bespaart hiermee 60 % op de eerste aanschaf. Dit is zeer interessant wanneer er veel verloop is van personeel. Er is geen constante kost per medewerker maar per te onderhouden otoplastieken.. U kiest dan ook voor een overeenkomst met OORzaak voor een duur van 5 jaar.  

 

voordelen van Care CONTROL PLUS :

 • Alle voordelen van Care CONTROL
 • U betaalt bij de aanschaf van otoplastieken alleen de abonnementsprijs, dat scheelt zo'n 55%

 

Samenvatting :

 

Bijkomende dienstverlening op vraag van de klant :

 

 • Voorlichting en opleiding werknemers :

Hierbij wordt een contactmoment gepland voor alle werknemers om het correct gebruik van de gehoorbescherming aan te leren. Het onjuist gebruik van gehoorbescherming kan ook leiden tot onvoldoende bescherming.

 • bedrijfsaudiometrie:

Periodieke controle van het gehoor heeft tot doel te controleren of het gehoor stabiel blijft en door het bijhouden van een historiek kunnen we snel kleine gehoorbeschadigingen vroegtijdig opsporen.

 • Geluidsmetingen :

De dempingsfactor van gehoorbescherming wordt gekozen aan de hand van het gemeten dagelijkse blootstellingsniveau aan het lawaai. Indien gewenst kunnen wij voor u de metingen uitvoeren om een correct beeld te hebben van de vereiste demping volgens de huidige reglementering.

Email : bart@oorzaak.info

cecile@oorzaak.info

Telefoon : +32 (0)53/805833

+32 (0)496/390750

© 2017 OORzaak